Een pak maakt de man, maar wat maakt jouw pak?

0
31

Je hoort het iedereen wel zeggen, want een pak maakt de man. Of eigenlijk een uniform maakt de man. Daar hoort een pak natuurlijk ook onder. Maar wat pakt jouw pak eigenlijk? Er is een onderdeel wat jouw pak geheel helemaal af maakt. En nee dat is niet het juiste overhemd eronder, of de juiste schoenen. Maar dat is de stropdas. Daarmee maak je je pak helemaal af natuurlijk. Wat voor stropdassen heeft jouw voorkeur?

Een echte eyecatcher.

Wil jij dat jouw stropdas helemaal opvalt en dat jouw stropdas het eerste is wat mensen zien. Dan bof jij even. Door de vele verschillende stropdassen die er zijn, zit er altijd wel eentje tussen die eruit springt waar jij mee gezien wilt worden. Ook kan je kiezen voor een opvallende kleur. Wanneer je een neutraal pak aan hebt, dan knalt een felle kleur er ook uit wanneer je dit combineert. Dus een eyecatcher hoeft helemaal niet vol te staan met printjes of een gekke stropdas. Maar een felle kleur kan ook al genoeg zijn.

Iets rustiger aanpakken.

Wil je het iets rustiger aanpakken? Dat kan natuurlijk. Want ook al pak je geen drukke print of een felle kleur, met een iets rustigere stropdas kan jij er ook voor zorgen dat je daarmee jouw pak helemaal af maakt. Dus je mag het rustig houden, je hoeft niet buiten je comfort zone te stappen om maar jouw stropdas te laten opvallen. Dat is nergens voor nodig. Gewoon dicht bij jezelf blijven.

Het begint natuurlijk met het pak.

Voordat jouw stropdas iets af kan maken, moet natuurlijk eerst het pak er komen. Anders heeft een stropdas ook geen zin. Dus pak jij een net, elegant en rustig pak? Of wil jij hier ook al mee opvallen? Net als stropdassen zijn pakken te verkrijgen in verschillende prints, kleuren en noem het maar op. Je kan het zo gek maken als je wilt. Dus zorg voor een juist combinatie tussen jouw pak en stropdas, dan maak je het plaatje helemaal compleet.

Vergeet de schoenen niet.

En misschien wel een belangrijk onderdeel. De juiste schoenen onder je pak. Want jouw schoenen moeten de juiste kleur zijn, anders vloekt het bij je pak. En dat willen we natuurlijk ook niet. Maar wist je dat je ook een nette sneaker onder jouw pak kan? Dus hou je het strak en elegant, of ga je voor een casual look?

Vorig artikelGlas deponeren waar het hoort is beter voor de natuur
Volgend artikel3 Tips tegen de after-zomer dip